Om oss

Miljø & Sikkerhet AS har i 2019 eksistert i 30 år, og er med det et av firmaene i avfallsbransjen som har lengst erfaring.  I tiden etter oppstarten var det vanlige avfallsbeholdere som det ble jobbet mest med. Alle har nok fått med seg beholderen «Topsy» som nok siden oppstarten er blitt den mest solgte avfallsbeholderen i Norge. Hele 65 000 slike beholdere har vi levert de siste 30 årene,  til kommuner, dagligvarekjeder og andre selskaper.

Innovasjon og innføring av nye produkter har alltid vært viktig for Miljø & Sikkerhet. Selskapet var det første som startet med «nedgravde» avfallsløsninger, og innførte «Molok / Silo» på det norske markedet. Det var også tidlig ute med blomsterprodukter med selvvanning.

Men fremtiden for selskapet ligger nok i ny teknologi. For 5 år siden startet vi samarbeidet med Enevo, rundt sensorer i kontainere. Fra den første testperioden på noen få sensorer, har vi nå levert nærmere 2000 sensorer over hele Norge, og har fått opparbeidet oss en unik erfaring knyttet til arbeidet med dette. Og fra å være en ubetydelig del av firmaets aktivitet, er dette nå noe av det som bidrar mest til omsetningen.

Det aller siste på stammen av teknologiprodukter, er vårt samarbeid med produsenten Finbin, som leverer komprimerende avfallsbeholdere drevet av solceller, som varsler elektronisk når de er fulle. Her har vi levert beholdere til Bergen, til Oslo Kommune (Karl Johansgate) og skal levere også til Trondheim i slutten av 2019.

Det som er aller viktigst for oss, uansett hvilke produkter vi leverer, er at du skal være sikker på at produktene våre er av den beste kvaliteten som finnes.  Produktene våre tåler det tøffe våte kalde norske klimaet, og fungerer i år etter år.  Så kvalitet kombinert med den beste servicen er det vi strekker oss etter. Og selvsagt må vi også være konkurransedyktig på pris samtidig.

Handlekurv
Skroll til toppen